Advies of een offerte op maat? Stuur ons vrijblijvend een bericht!

Isolatie Gigant is dé goedkoopste van het Noorden. Wij bieden u een veelzijdig assortiment isolatiematerialen van goede kwaliteit tegen de meest scherpe prijzen. Wij zijn in staat om onze prijzen laag te houden door het transport in eigen beheer te verzorgen en groot in te kopen. Daarnaast biedt Isolatie Gigant u niet alleen A kwaliteit producten, maar ook B en BC keus producten. Wij vertegenwoordigen onder meer de merken Ursa, Knauf en Rockwool. Uiteraard kunt u ons actuele assortiment isolatiematerialen eenvoudig online bekijken.

Isolatie voorraad PIR platen

Isolatie Gigant voert al het transport zelf uit. Plaatst u bij ons een bestelling? Dan kunnen wij deze landelijk bezorgen, op het door u gewenste adres. U kunt bij aflevering van uw bestelling betalen. Dit is mogelijk in contanten of per pinbetaling. Het is ook mogelijk om uw order in Friesland op te komen halen. Dit kan aan de It West 19 in Augustinusga. Wij zetten uw bestelling graag voor u klaar, waardoor wij u verzoeken om een afspraak voor het afhalen te maken. Dit kan zes dagen per week. Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06 – 28 53 36 60 of 06 – 13 32 24 76.

Isolatie voorraad b keuze PIR platen

Wij werken vanuit een ruime ervaring. Isolatie Gigant is namelijk een handelsnaam van Isolatie Handel Perry Meyer, opgericht in februari 2014. Perry Meyer is een bedrijf dat niet alleen bekend staat om het grote assortiment isolatiematerialen, maar ook om alle overige producten. Hierbij kunt u denken aan onder meer brandwerende deuren, luxe douchecabines, hangtoiletten, sierhekwerken en oprijpoorten. Als onderdeel van Isolatie Handel Perry Meyer levert Isolatie Gigant uitstekend isolatiemateriaal tegen de meest scherpe prijzen. Niet voor niets zetten wij onszelf graag ‘de goedkoopste van het Noorden’ neer.

Ontvang een gratis offerte

Vul het onderstaande formulier in met uw gewenste producten, en wij sturen u zo spoedig mogelijk een gratis offerte!

    Naam *

    Product

    E-mailadres *

    Telefoonnummer

    Hoe kunnen we u helpen?